Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Запрошуємо на IV Фестиваль спорту та здорового способу життя.

Опубліковано 25 серпня 2016 року, о 11:09

четвер
25
серпня
2016
Тривалість 0 год. 0 хв.
11 09
11 09
Додати в календар 2016-08-25 11:09:00 2016-08-25 11:09:00 Europe/Kiev Запрошуємо на IV Фестиваль спорту та здорового способу життя. Організатор заходу event@organizer.email

З 6 по 10 вересня 2016 року Благодійна організація «Благодійний фонд «Дніпровський» та Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація запрошує на низку заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту в рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня.

Отже, 6-7 вересня усі шанувальники боксу зможуть відвідати Турнір з боксу серед вихованців СК «Рубін», СК «Вітязь», СК «Бігфайт», ДЮСШ № 10. Змагання відбудуться в ВПТУ №25 (вул. Старосільська, 2).

8 вересня на базі НВК № 141 "ОРТ" пройде турнір з футболу за участю команд СК «Бригантина», ДЮСШ «Юніор спорт», ДЮСШ № 10, команда середньої загально-освітньої школи № 103 (команда переможець шкільного районного турніру "Шкіряний м'яч").

9 вересня всі бажаючи, які зареєструються у встановленому порядку, зможуть прийняти участь  у благодійному турнірі з боулінгу,  який відбудеться в РЦ "КосМікс" (вул. Попудренко, 1а) о 14-00.

Головним і фінальним майданчиком святкування Дня фізичної культури і спорту у Дніпровському районі столиці 10 вересня 2016 року стане Парк культури та відпочинку «Перемога» (бульвар Перова, 2), де відбудеться ІV-й Фестиваль спорту та здорового способу життя.

Цього дня в рамках Фестивалю відбудеться благодійний легкоатлетичний забіг «Стежинами добра». Для участі в ньому запрошуються всі бажаючі віком від 10 років. Реєстрація на забіг розпочнеться о 12 годині, старт об 15 годині.

О 16 годині біля головної сцени Фестивалю відбудеться фызкультурно-оздоровчий масовий захід "Руханка", після якої всі учасники та гості заходу приймуть участь у відзначенні досягнень найкращих спортсменів Дніпровського району столиці і зустрінуться з відомими українськими спортсменами, а також подивляться цікаву спортивно-концертну програму, по закінченню якої всіх гостей свята очікує яскраве файєр-шоу.

Свої показові виступи на головній сцені Фестивалю, а також на своїх локаціях продемонструють вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підліткових клубів спортивного спрямування Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання та інших спортивних клубів та секцій Дніпровського району столиці та міста Києва.    

Новинкою Фестивалю стане виставка нагороджувальної атрибутики, спортивного спорядження, харчування тощо (запрошуємо бажаючі організації до участі), майстер-класи з воркауту та інших видів спорту, а також презентації провідних мереж спортклубів і фітнес-центрів.

Фестиваль відвідають керівництво Дніпровського районної в місті Києві державної адміністрації та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Всього у заході візьмуть участь понад тисячу спортсменів та аматорів спорту.

Всі кошти зібрані під час заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту в рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня підуть на виготовлення та встановлення нових елементів Інклюзивного дитячого ігрового майданчика для дітей з обмеженими фізичними можливостями, який встановлено на території відділення соціальної реабілітації дітей з затримкою психічного і фізичного розвитку, порушеннями центральної нервової системи і ранньої реабілітації дітей-інвалідів ТЦСО Дніпровського району м. Києва (вул. Курнатовського, 7а).

Організатори запрошують долучитися до організації цього свята та надати, по-можливості, фінансову підтримку. Довідки за телефоном: 063 791-15-82

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux