Головна  →  Анонси подій  →  30 липня 2018

30 липня в Дніпровському районі відбудеться соціально-інформаційна акція «Проти дій торгівлі людьми»

30 липня в Дніпровському районі відбудеться соціально-інформаційна акція «Проти дій торгівлі людьми»

30 липня з 11.00 до 14.00 годин в Дніпровському районі відбудеться соціально-інформаційна акція «Проти дій торгівлі людьми». Захід організовується Службою у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми. Всі бажаючі можуть приєднатись до заходу: станція метро «Дарниця», в парку вздовж вул. А.Малишка в районі закладу швидкого харчування "МакДональдз".

Під час Акції працюватиме інформаційно-консультативна локація, відбуватиметься консультування населення щодо проблеми торгівлі людьми, експрес-опитування щодо обізнаності про дане негативне явище. 

Довідково.

У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. Ключовим завданням цього дня є підвищувати рівень поінформованості громадян про глобальну проблему торгівлі людьми і привертати увагу до тяжкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину.

Боротьба з торгівлею людьми є одним із пріоритетних напрямів діяльності Уряду України у сфері захисту прав людини. Верховна Рада України 20 вересня 2011 року ухвалила Закон України «Про протидію торгівлі людьми», в якому визначено основні напрями реалізації державної політики, спрямованої на протидію торгівлі людьми. Торгівля людьми карається законом України за статтею 149 Кримінального кодексу України.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку