Головна  →  Новини  →  6 березня 2019

Петро Онофрійчук прозвітував про підсумки діяльності Дніпровської райдержадміністрації у 2018 році

Петро Онофрійчук прозвітував про підсумки діяльності Дніпровської райдержадміністрації у 2018 році

6 березня голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук прозвітував про підсумки діяльності державної адміністрації у 2018 році.

Участь у заході взяли депутати Верховної та Київської міської рад, заступники очільника району, керівники структурних підрозділів держадміністрації та комунальних підприємств Дніпровського району, представники Громадської ради при Дніпровській райдержадміністрації, Ради директорів підприємств промислового комплексу Дніпровського району м. Києва, громадських об’єднань, мешканці району.

Очільник району зупинився на основних напрямках роботи, перш за все тих сферах життєдіяльності району, які безпосередньо скеровуються районною владою, та на питаннях, які потребують особливої уваги. Також окреслив перспективи розвитку та плани, які будуть реалізовані в Дніпровському районі вже у поточному році.

Після презентації звіту голова та керівники структурних підрозділів Дніпровської райдержадміністрації відповіли на запитання представників громадськості району. До обговорення деяких питань активно долучались депутати.

Нагадаємо, що відповідно до статті 45 Закону України «Про державну службу», який вступив у дію 1 травня 2016 року, керівники органів виконавчої влади щорічно виступають з публічним звітом про підсумки діяльності відповідного державного органу.

Презентація Звіту

Відеозвіт: https://youtu.be/DS3oDR_OlpA

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку