Головна  →  Новини  →  7 березня 2019

В Київському університеті ринкових відносин відбувся захід інноваційних технологій в публічному управлінні та бізнесі

В Київському університеті ринкових відносин відбувся захід інноваційних технологій в публічному управлінні та бізнесі

Нещодавно в Київському університеті ринкових відносин (вул. Березняківська, 26Б) було проведено захід інноваційних технологій в публічному управлінні та бізнесі.

Ця стратегічна сесія пройшла за підтримки Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та була приурочена гідній зустрічі 50-річчя заснування Дніпровського району м.Києва.

Даний захід об’єднав учасників, які прагнуть у своїй подальшій професійній діяльності створювати проекти, що є вимогою часу.

Із вітальним словом до присутніх зверталася Ірина Черевань, ректор університету. Вона зазначила, що сучасний випускник закладу вищої освіти – це інтегратор основних вимог часу незалежної України у конкурентному середовищі. Саме в студентські роки активний студент вчиться брати на себе частку відповідальності в подальшій своїй професійній діяльності, реалізації найсміливіших амбіцій на професійних теренах.

Яремійчук Леся, начальник відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту, звертаючись до учасників заходу, зосередила увагу на тому, щодо розробка громадських проектів спрямована на розвиток міста Києва.

Мультимедійну презентацію старт-апових проектів для початківців представив модератор Тиркало Віктор, бізнес-консультант, президент Громадської організації «Ліга розвитку науки».

Біленчук Петро, професор, президент Інтелектуального форуму «Єдина Європа» та модератор Микола Малій презентували мультимедійний блок «Інноваційна економіка III тисячоліття: тренди, мега-тренди небесних вершин».

Верба Тетяна, заступник начальника відділу молоді та спорту Дніпровської районної в м.Києві державної адміністрації, зосередила увагу присутніх на проведенні заходів у березні-травні у Дніпровському районі.

На стратегічній сесії активну участь, окрім студентів Київського університету ринкових відносин, взяли студенти Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського; Київського державного коледжу туризму та готельного господарства на чолі із викладачем правових дисциплін Зоєю Колосюк; Київського національного університету культури і мистецтв; Київського міжнародного університету; учні НВК №30 «ЕКОНАД» м.Києва - члени Малої Академії; студенти Таращанського держаного економіко-правового коледжу.

Учасники заходу одержали сертифікати та рекомендації щодо старт-апових проектів.

За інформацією Київського університету ринкових відносин

Перейти до спискуВерсiя для друку