Головна  →  Новини  →  9 травня 2019

Мешканці Русанівки відзначили 50-річчя Дніпровського району

Мешканці Русанівки відзначили 50-річчя Дніпровського району

9 травня для мешканців Русанівського масиву відбувся святковий концерт. Захід організовано Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією в рамках плану відзначення 50-річчя Дніпровського району. Свято проходило на території Київського університету ім. Бориса Грінченка (б-р І. Шамо, 18/2).

Присутніх привітали депутат Київської міської ради Олесь Маляревич, очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, а також представники ветеранських та громадський організацій району.

Петро Васильович привітав всіх зі святом, побажав, щоб у подальшому на нашій землі були мир та злагода, а життя кожного мешканця району було гідним та самодостатнім. Також очільник району побажав всім мешканцям району добра, благополуччя, здоров’я та щастя.

З нагоди 50-річчя району голова райдержадміністрації відзначив Подяками райдержадміністрації дніпровчан за вагомий внесок у розвиток Дніпровського району та активну громадську діяльність.

Святковий настрій створювали виступи народного артиста України Володимира Бистрякова, хору Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району "Червона калина" та дитячих аматорських колективів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань внутрішньої політики

Перейти до спискуВерсiя для друку