Головна  →  Новини  →  17 травня 2019

Відбулись урочистості з нагоди півстолітнього ювілею Дніпровського району

Відбулись урочистості з нагоди півстолітнього ювілею Дніпровського району

17 травня у приміщені Міжнародного центру культури і мистецтв Федерації Профспілок України (Алея Героїв Небесної Сотні, 1) відбулися урочистості з нагоди 50-річчя від дня утворення Дніпровського району столиці.

Ювілейні заходи зібрали багато почесних гостей, серед яких патріарх Київський і всієї Русі - України Філарет, протоієрей Борис Табачек (Настоятель Свято-Володимирського кафедрального патріаршого собору м. Києва), депутати Київради, представники Департаментів та Управлінь Київської міської державної адміністрації, голови районних в м. Києві державних адміністрацій, керівники Дніпровського району та їх заступники різних періодів, починаючи з Радянських часів, представники організацій, підприємств, адміністративних органів та установ, релігійної громади та громадських організацій району.

Привітати з півстолітнім ювілеєм Дніпровський район, дніпровчан та всіх, хто невтомною працею продовжує славну традицію кількох поколінь на шляху розвитку та процвітання району, завітали Київський міський голова Віталій Кличко та його заступник Марина Хонда.

До привітань долучивсяочільник Дніпровського району Петро Онофрійчук. Він зазначив, що за 50 років Дніпровський район значно змінився у соціальному, економічному, духовному, культурному і освітньому розвитку. Та найбільшим надбанням є доброзичливі й талановиті люди, які невтомною працею примножують славу району, продовжують і збагачують традиції предків.

«Багато що вже зроблено, але ще більше нам з Вами треба буде зробити. Для самих себе, для своїх дітей - для тих, хто буде жити і працювати в Дніпровському районі і надалі», - наголосив Петро Васильович.

В рамках урочистостей відбулась церемонія нагородження відзнаками Київської міської державної адміністрації, Грамотами та Подяками Дніпровського району, медалями, пам’ятними годинниками та відзнаками «50-років Дніпровському району» Героїв України, Героїв Соціалістичної Праці, колишніх керівників району, ветеранів та учасників бойових дій АТО, інших осіб, які внесли особистий внесок у розвиток Дніпровського району м. Києва.

Після урочистої частини на гостей святкових заходів чекала ще одна «родзинка» ювілейної програми - «Дніпровський вальс»: творчі колективи району виконали традиційний вальс, падеграс та полонез.

Яскравим вінцем урочистостей став гала-концерт «Омитий хвилями Дніпра, зігрітий сонячним теплом - Дніпровський наш район!». Святковий настрій створювали феєричні та запальні виступи: Заслуженої артистки України Тетяни Піскарьової, Народної артистки України Наталії Шелепницької, Народного художнього колективу ансамблю танцю «Україна», Народного художнього колективу Театру хореографічних мініатюр «Цвіт папороті» Центру дитячо-юнацької творчості Дніпровського району, Тетяни Цуркан, Костянтина Омелянчука, шоу-театру «Ера творчості», Народного художнього колективу та ансамблю танцю «Нью-Анс».

Свято не просто об’єднало присутніх, а зігріло серця та душі спільними позитивними спогадами та світлими надіями на майбутнє.

Святковий концерт з нагоди 50-річчя Дніпровського району

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку