Головна  →  Новини  →  21 травня 2019

25-26 травня у Парку «Перемога» відбудеться низки святкових заходів до Дня Києва та 50-річчя району

25-26 травня у Парку «Перемога» відбудеться низки святкових заходів до Дня Києва та 50-річчя району

25-26 травня в Парку культури і відпочинку «Перемога» відбудеться потужний захід в рамках святкування Дня Києва та 50-річчя Дніпровського району.

25 травня з 10 год. до 18.00 год. на території парку організовується низка різноформатних заходів.

З 10.00 до 14 год. проходитиме Відкритий чемпіонат Дніпровського району столиці з Комбат Самозахист ІСО. З 13 год. працюватимуть виставки творчих робіт, концертні площадки аматорських творчих колективів, локації з майстер-класами (з пісочної анімації, оздоровчої скандинавської ходьби, бісероплетіння, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва тощо), відбуватимуться показові спортивні та хореографічні виступи вихованців підліткових клубів, проходитимуть презентації закладів вищої освіти, розташованих на території Дніпровського району, та соціальних проектів громадських організацій (в т.ч. ГО «Український Легіон» продемонструє навички поводження зі зброєю та надання першої медичної допомоги, ГС «Центр національно-патріотичного виховання» проведе майстр-клас з бойових мистецтв та стрільби з луку тощо).

Основна родзинка святкової програми 25 травня - гала-концерт «Нам лише 50 – могутній Дніпровський район», який розпочнеться о 16.00 год. На гостей заходу чекатимуть виступи Зразкових хореографічних та Народних художніх колективів, Лауреатів Всеукраїнських та міжнародних фестивалів, вихованців Дитячої музичної школи № 13  ім. Глінки, Джазового оркестру тощо.

26 травня святкові заходи триватимуть. З 14.00 год. працюватимуть локації та майстер-класи художників, презентації від бібліотек району. З 16.00 год. розпочнеться Фестиваль аматорської творчості колективів Дніпровського району, в рамках якого виступатимуть хореографічні, вокальні, циркові та інші колективи закладів культури, освіти, громадських організацій тощо.

Місце проведення: парк культури і відпочинку «Перемога» (ст. м. «Дарниця»).

Акредитація: відділ з питань інформаційної політики Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації: тел. (044) 559-08-35; [email protected][email protected] (до 18.00 год. 24 травня 2019 року).

Довідково.

23 травня 2019 року Дніпровському району столиці виповнюється 50 років з дня утворення.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку