Головна  →  Новини  →  22 травня 2019

Плавці відзначили 50-річчя Дніпровського району новими рекордами

Плавці відзначили 50-річчя Дніпровського району новими рекордами

21 та 22 травня в басейні Палацу підводного спорту (вул. Сергієнка, 2/3) відбулась Першість Дніпровського району міста Києва та Спортивного клубу «Школа плавання і здоров’я ТСО України» з плавання серед дітей, учнів і студентів груп навчання плаванню. Захід присвячений 50-річчю заснування Дніпровського району м. Києва.

Організатори змагання -  відділ молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації та товариство з обмеженою відповідальністю «Школа плавання і здоров'я» (Палац підводного спорту).

Начальник районного відділу молоді та спорту Василь Ільєнко привітав всіх присутніх з ювілейною датою району та закликав разом робити все залежне від кожного задля того щоб рідний район був ще привабливішим та ще комфортнішим для життя.

Головний суддя змагань - Володимир Хоменко, суддя національної категорії з плавання.

В цьому році у вже традиційному заході взяла участь рекордна кількість учасників, близько 500 юнаків та дівчат у 6 вікових групах, які змагалися на дистанції 50 метрів різними стилями плавання. Юні учасники показали достойні результати для свого віку, а багато хто навіть побив особистий рекорд. Запливи проходили в дружній, але безкомпромісній боротьбі. Батьки з переповнених трибун оплесками підбадьорювали юних спортсменів під час проходження ними дистанції.

Переможці та призери першості були нагороджені кубками, медалями та дипломами, а всі інші учасники змагань - пам’ятними сувенірами. Окремо, слід відзначити професійну роботу та високу кваліфікацію суддівської бригади змагання.

За інформацією відділу молоді та спорту Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку