Головна  →  Новини  →  27 травня 2019

З нагоди 50-річчя Дніпровського району відбулися змагання з Комбат самозахист ІСО

З нагоди 50-річчя Дніпровського району відбулися змагання з Комбат самозахист ІСО

25 травня в рамках відзначення 50-річчя заснування Дніпровського району м. Києва відбувся Відкритий чемпіонат Дніпровського району з Комбат самозахист ІСО. Змагання проходили на літній сцені в Парку культури і відпочинку «Перемога».

Організатори змагань – Всеукраїнська асоціація бойових мистецтв «Комбат самозахист ІСО» та районний відділ у справах сім’ї, молоді та спорту. Головний суддя змагань – Олександр Сліпченко, головний тренер Всеукраїнської асоціації бойових мистецтв «Комбат захист ІСО».

Перед початком змагань голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук у своєму вступному слові привітав учасників змагань та глядачів зі знаменною датою, 50-річчям заснування Дніпровського району та побажав успішних виступів та перемог.

Всього у змаганнях взяло участь близько 80 учасників з різних регіонів України, які показали свою майстерність та напрацювання. Змагання проходили в безкомпромісній боротьбі. Перемогли найсильніші та найпідготовленіші спортсмени.

У перервах між двобоями вихованці естетичних підліткових клубів районного Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання проводили артистичні виступи, демонструючи учасникам та глядачам дійства свої таланти та відчуття прекрасного.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку