Головна  →  Новини  →  29 травня 2019

З нагоди 50-річчя Дніпровського району привітали “ветеранів” освіти

З нагоди 50-річчя Дніпровського району привітали “ветеранів” освіти

29 травня в приміщені позашкільного навчального закладу  «Центр технічної і художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна» м. Києва» (вул. Краківська, 20) привітали освітян Дніпровського району. Захід організовано Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією та приурочено до відзначення 50-річного ювілею району.

Привітати освітян завітали очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, начальник районного Управління освіти Наталія Іваніна.

Перо Онофрійчук відзначив Грамотами та Подяками Дніпровського району «За вагомий особистий внесок у розвиток освіти Дніпровського району міста Києва, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 50-річчя утворення Дніпровського району м. Києва», а також відзнакою «50 років Дніпровського району» освітян, котрі більше 25 років працюють цій галузі.

В своєму вітальному слові Петро Васильович привітав присутніх з ювілеєм Дніпровського району та побажав блискучих ідей, творчих успіхів, активності в досягненні нових вершин професіоналізму в новій українській школі.

Після урочистої частини заходу запрошених гостей чекав сюрприз – театралізована вистава Київського театру оригінальної комедії.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку