Головна  →  Новини  →  31 травня 2019

Голова Дніпровського району Петро Онофрійчук привітав учнів та вчителів зі святом «Останнього дзвоника»

Голова Дніпровського району Петро Онофрійчук привітав учнів та вчителів зі святом «Останнього дзвоника»

Сьогодні, 31 травня, пролунав останній дзвоник для 1 878 одинадцятикласників та 2 932 дев’ятикласників, які навчаються у загальноосвітніх навчальних закладах Дніпровського району столиці. Голова райдержадміністрації Петро Онофрійчук разом з начальником районного управління освіти Наталією Іваніною завітали на свято останнього дзвоника до школи № 201 та привітали випускників із завершенням навчання. Цього дня 64-х випускників проводжала у доросле життя саме школа № 201.

Керівник району побажав їм упевненості в своїх силах, наснаги у досягненні обраної мети та всіляких життєвих гараздів у подальшому дорослому житті. Особливу подяку Петро Васильович висловив педагогам.

В рамках фестивалю-нагородження «Зоряний шлях» вітали та нагороджували відмінників навчання та переможців олімпіад і конкурсів районного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Нагороджували у таких номінаціях: «Відмінник року», «Інтелектуальна гордість», «Інтелектуальна надія», конкурс «КЕНГУРУ»,  «Соняшники» - міжнародна гра світової літератури», «Всеукраїнська гра з української мови «Соняшник», «Дослідник року», «Спортсмен року», «Історія і правознавство», «Мистецтво». Також керівник району та вся шкільна освітянська родина в цей день привітали директора середньої загальноосвiтньої школи № 201 Ганну Гмирю з ювілеєм.

Звичайно душевну атмосферу створювали невід’ємні атрибути цього урочистого свята - квіти, посмішки, привітання, настанови вчителів тощо. Окрім цього на святі останнього дзвоника школярі презентували чудову святкову концертну програму. І, звичайно, згодом випускник 11-го класу на плечах проніс першокласницю, яка й відтворила цей самий так званий «останній» дзвінок, який сповістив про закінчення ще одного насиченого навчального року.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

 

Перейти до спискуВерсiя для друку