Головна  →  Новини  →  14 червня 2019

Київ виділив 2,5 млрд грн на підготовку до нового навчального року

Київ виділив 2,5 млрд грн на підготовку до нового навчального року

У місті вже розпочато процес підготовки до навчального року, щоб до 1 вересня встигнути завершити заплановані ремонтні роботи і, серед іншого, створити всі умови для реалізації Нової української школи. Про це повідомила директор Департаменту освіти і науки Олена Фіданян під час виступу на розширеному засіданні Колегії КМДА.

«У рамках підготовки до 1 вересня у закладах освіти заплановано відремонтувати 330 дахів, фасадів, харчоблоків, місць загального користування тощо. Також у цьому році планується здійснити реконструкцію шести та термомодернізацію семи закладів освіти. Серед них: 3 школи, 9 садочків та 1 стадіон», – зазначила Олена Фіданян.

Вона додала, що загалом місто передбачило 1,1 млрд грн на 12 традиційних програм, що реалізуються районними в місті Києві державними адміністраціями з урахуванням індивідуальних потреб закладів освіти.

«Найбільше коштів районами міста заплановано на підготовку до нового навчального року, більше 200 млн грн – на протипожежні заходи, третє місце по виділенню коштів посідає загальноміська програма «Новий освітній простір», – зазначила директор Департаменту освіти і науки.

Зазначимо, що наразі найкращі показники з освоєння коштів за загальноміськими програмами у Дніпровському, Шевченківському та Оболонському районах.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку