Головна  →  Новини  →  5 липня 2019

Комунальники провели дезінсекцію в будинках по вул. Шептицького, 1/2, 24, 24В та відновили асфальтове покриття по вул. Миропільській, 25

Комунальники провели дезінсекцію в будинках по вул. Шептицького, 1/2, 24, 24В та відновили асфальтове покриття по вул. Миропільській, 25

Комунальні служби Дніпровського району невпинно працюють над покращенням благоустрою балансових територій. Співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» провели роботи з дезінсекції в житлових будинках по вул. Митрополита Андрея Шептицького, 1/2, 24, 24В. Крім того виконано відновлення асфальтового покриття після аварійного розриття біля будинку по вул. Миропільській, 25.

Спеціалісти Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» виконали роботи з влаштування підвищеного пішоходного переходу на вул. Бажова, 9 та ремонт покриття тротуару. Роботи проведено в рамках виконання Плану поточного ремонту вулично-дорожньої мережі Дніпровського району м. Києва.

Районні озеленювачі, з метою покращення естетичного вигляду, обрізали троянди в Парку культури та відпочинку "Перемога".

Тривають роботи з поливу в парках, скверах, вздовз бульварів та на прибудинкових територіях.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку