Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Між житловими будинками на вул. Вифлеємській 16 та Тампере, 15 створюється новий сквер

Опубліковано 09 липня 2019 року о 14:06
фото

09 червня відбулася робоча зустріч щодо нового скверу між житловими будинками на вул. Вифлеємській 16 та Тампере, 15 в Дніпровському районі м. Києва. До обговорення долучилися заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня, депутати Київради Валерій Гуманенко та Олексій Новіков, представники Київської міської державної адміністрації (КМДА): Департаменту суспільних комунікацій, Управління екології та природних ресурсів, Управління міжнародних зв’язків, КО «Київзеленбуд», Комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», громадської ради при Дніпровській РДА 2019-2021 рр., ОСН та мешканці мікрорайону.

На сьогоднішній день завершено роботи з улаштування дитячого ігрового майданчика. На дитячому майданчику розміщено гойдалки, каруселі, пісочниці, дитячий спортивно-ігровий комплекс, будиночок та інші дитячі ігрові елементи. Встановлено 6 лав та 3 металеві антивандальні урни.

Влаштовано доріжки з тротуарної плитки ФЕМ, загальною площею 58 кв м. Вздовж доріжок встановили сміттєві урни (22 шт). Найближчим часом будуть також встановлені садово-паркові лави (22 шт).

За активної підтримки мери столиці Віталія Кличка на територій скверу встановлено воркаут майданчик, площа якого становить 100 кв м.

Завершуються роботи зі встановлення багатофункціонального спортивного майданчика для гри в міні-футбол, баскетбол та волейбол. На спортивному майданчику площею 720 кв м (24х30 м) встановлено металеву огорожу.

На території скверу створена квіткова клумба та засіяно газонною травою.

Наступним етапом проведення робіт з облаштування скверу – встановлення металевої огорожі та завезення піску на дитячий майданчик.

В зв’язку зі спекотною погодою висадження 20 декоративних дерев буде виконано впродовж вересня.

Учасниками зустрічі обговорювалося питання щодо перейменування скверу з нагоди ювілею дружби міст-побратимів Києва та Тампере – сквер “Тампере”. За результатами обговорення вирішили направити відповідні листи щодо проведення громадських слухань, відповідно до чинного законодавства.

Під час зустрічі також піднімалося питання щодо встановлення системи поливу та освітлення скверу впродовж наступного року.

Довідково.

Сквер між житловими будинками на вул. Вифлеємській 16 та Тампере, 15 в Дніпровському районі м. Києва має площу 0,79 га. Загальна вартість робіт становить 3,5 млн грн.

Рішенням Київської міської ради №560/1564 від 12.12.2016 року земельній ділянці між житловими будинками на вул. Вифлеємській 16 та Тампере, 15 у Дніпровському районі м. Києва було надано статус скверу.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux