Головна  →  Новини  →  16 липня 2019

В Дніпровському районі столиці з успіхом реалізовано черговий проект «Громадського бюджету» №104

В Дніпровському районі столиці з успіхом реалізовано черговий проект «Громадського бюджету» №104

В Дніпровському районі столиці з успіхом реалізовано черговий проект «Громадського бюджету» №104 «Україна – це  ми!». Це дводенний культурно-мистецький проект Дитячо-юнацької хореографічної студії "Щасливе дитинство", який відбувся у рамках святкування 50-річчя Дніпровського району та був присвячений ювілею народного художнього колективу ансамблю народного танцю "Україна".

У фестивалі взяли участь близько 2 500 учасників - вихованців творчих колективів позашкільних закладів освіти Дніпровського району та міста.

Довідково.

Ансамбль народного танцю «Україна», з якого виросла Дитячо-юнацька хореографічна студія «Щасливе дитинство», було засновано в 1969 році народним артистом України Миколою Петровичем Коломійцем.

Концертна діяльність колективу має на меті ознайомлення учнів з танцювальною спадщиною Українського народу, популяризацію українського танцювального мистецтва, формування в учнях культури виконання, та відповідальності за досягнутий результат.

За активну участь у справі відродження та примноження надбань національної культури та спадщини українського народу, високий рівень виконавської майстерності дитячо-юнацька хореографічна студія «Щасливе дитинство» та народний художній колектив ансамбль народного танцю «Україна» відзначена багатьма грамотами та дипломами різних установ.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку