Головна  →  Новини  →  18 липня 2019

Два проекти Громадського бюджету реалізовані на території Українського колежу ім.В.О.Сухомлинського

Два проекти Громадського бюджету реалізовані на території Українського колежу ім.В.О.Сухомлинського

Одразу два проекти по благоустрою території Українського колежу ім.В.О.Сухомлинського (вул. Митрополита Андрія Шептицького, 5-а) стали одними з переможців Громадського бюджету. Наразі вони успішно реалізовані.

Проект № 224 «Рекреаційне подвір’я колежу Сухомлинського».

Його метою стало створити рекреаційний комплекс на подвір’ї школи – місце для відпочинку (в тому числі й на перервах між уроками) на свіжому повітрі учнів колежу та мешканців мікрорайону з можливістю організації team-working: проведення зборів та самопідготовки.

Так, на подвір’ї навчального закладу були підготовлені бетонні поверхні під альтанки (50 кв м) та встановлено 4 дерев’яні альтанки. Також придбано комбінований тренажерний станок та висаджені зелені насадження.

Проект №255 «Спортивне подвір’я колежу Сухомлинського» мав на меті створити спортивно-рекреаційну локацію – зону активного відпочинку учнів молодшої та середньої школи на подвір’ї колежу з урахуванням її інклюзивності.

Наразі було підготовлено основу під штучне покриття та укладено гумову плитку загальною площею 100 кв м, а також придбано та встановлено на території коледжу сучасний ігровий та гімнастичний комплекси.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку