Головна  →  Новини  →  30 липня 2019

Відбулось засідання районної Координаційної ради з питань охорони здоров’я

Відбулось засідання районної Координаційної ради з питань охорони здоров’я

30 липня під головуванням заступника керівника району Алли Загородньої, відбулося засідання Координаційної ради з питань охорони здоров’я при Дніпровській райдержадміністрації. До роботи долучилися як керівники медичних установ та закладів, що входять до сфери управління Дніпровської РДА, так і - міського підпорядкування (Київського міського пологового будинку № 6, Київських міських клінічних лікарень №2 та №3, Київської міської дитячої клінічної лікарні №2).

Нагадаємо, що Координаційна рада з питань охорони здоров’я була створена у квітні цього року з метою організації міжвідомчої координації закладів охорони здоров’я, що входять до сфери управління Дніпровської РДА, а також їх співпраці з іншими структурними підрозділами райдержадміністрації в частині медичного забезпечення населення.

Тому на сьогоднішньому засіданні окрім організаційних питань щодо роботи ради, розглядались питання виконання в медичній галузі району урядових та міських цільових програм, підготовки закладів охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років, оренди та використання майна, роботи зі зверненнями громадян тощо.

В результаті сьогоднішнього засідання було напрацьовано ряд рішень задля забезпечення ефективного контролю за виконанням цільових програм, впровадженням медреформ в районі та подальшого розвитку медичної сфери Дніпровського району. Серед іншого було вирішено проводити засідання Координаційної ради з питань охорони здоров’я при Дніпровській райдержадміністрації щомісяця.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку