Головна  →  Новини  →  6 серпня 2019

На черговому особистому прийомі очільника району розглянули питання житлово-комунального господарства та соціальної сфери

На черговому особистому прийомі очільника району розглянули питання житлово-комунального господарства та соціальної сфери

05 серпня очільник району Петро Онофрійчук провів особистий прийом громадян. Спілкування з відвідувачами відбувалося у приміщені Дніпровської райдержадміністрації (б-р Праці, 1/1). Мешканці району мали змогу особисто поспілкуватись з керівництвом району та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, поставити питання та отримати кваліфіковані відповіді.

Цього разу до Петра Васильовича звернулись одинадцять мешканців району, які підняли ряд нагальних питань, що стосувалися житлово-комунальної сфери: ремонту покрівлі, заміни ліфту, проведення ремонту сходових клітин та вхідної групи, заміни інженерних мереж. Піднімалися питання й щодо покращення санітарного стану в під’їзді.

Окремо звернулися дніпровчани з питань покращення житлових умов та соціального захисту.    

Петро Васильович уважно вислухав кожного відвідувача та дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо оперативного вирішення озвучених питань або надання можливої, враховуючи повноваження, допомоги у їх вирішенні.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу роботи із зверненнями громадян

Перейти до спискуВерсiя для друку