Головна  →  Новини  →  8 серпня 2019

Повалені дерева та зламані гілки: районні комунальники працюють над усуненням наслідків негоди

Повалені дерева та зламані гілки: районні комунальники працюють над усуненням наслідків негоди

Годину тому в Києві пройшла потужна злива, яка супроводжувалася шквальним вітром та грозою. 

Наразі районні комунальні служби працюють над усуненням наслідків негоди. По вулиці Празькій, 4 повалило тополю, через що рух трамваїв було перекрито. Але завдяки оперативній та злагодженій роботі комунальників, за 13 хвилин рух трамваїв було відновлено.

Також по вул. Празькій, Бойченка буревієм було повалено кілька великих гілок, що перекривали пішохідні доріжки та тротуари. Проводяться роботи з прибирання гілля.

На Русанівській набережній з коренем вирвало тополі. Ведуться роботи з розчищення території.

За оперативними даними в Дніпровському районі повалено 113 дерев, пошкоджено 7 покрівель житлових будинків та покрівлю дошкільного навчального закладу № 680 (вул. Гродненська, 11). У дошкільному навчальному закладі № 433 (б-р Верховної Ради, 15-А) пошкоджено лінію електропередач, а у загальноосвітній школі № 65 (вул. Челябінська, 5) вибито 6 вікон. Проводяться роботи з розпилювання дерев, очищення проходів і проїздів та усунення інших наслідків буревію.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку