Головна  →  Новини  →  9 серпня 2019

В бібліотеці ім. В. Сосюри до міжнародного Дня котів провели виставку книг «Книжкова катавасія» та майстер-клас «Створи кота»

В бібліотеці ім. В. Сосюри до міжнародного Дня котів провели виставку книг «Книжкова катавасія» та майстер-клас «Створи кота»

08 серпня в бібліотеці ім. В. Сосюри (Харківське шосе, 13) до міжнародного Дня котів представляли героя дня – кота. Співробітники бібліотеки розповіли про незвичайні властивості кішок, що були увіковіченні в літературі. Кішки доволі часто виступають у ролі персонажів художніх творів, а іноді навіть ведуть розповідь від себе особисто, дозволяючи автору лише записувати свої думки, і в результаті виходить книга. Саме з такими книгами, в яких коти – герої, коти – оповідачі, коти – активні учасники подій, і ознайомились відвідувачі.

Також шанувальникам вусатих та хвостатих створінь було запропоновано переглянути  виставку «Книжкова катавасія». Багато позитивних емоцій викликало у юних користувачів  читання книг про котів, а саме: «Небувала «Котострофа»» українського письменника Павла Куща, «Зелений кіт» Єви Нарубиної та «Хвісттрубою, або пригоди молодого кота» Теда Уільямса.

Родзинкою заходу стало проведення майстер-класу по виготовленню закладки для книги  «Створи кота». Веселі посмішки та гарний настрій панували протягом усього заходу.

За інформацією Централізованої бібліотечної системи Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку