Головна  →  Новини  →  13 серпня 2019

Комунальники району продовжують роботи з наведення ладу на балансових територіях

Комунальники району продовжують роботи з наведення ладу на балансових територіях

Комунальні служби Дніпровського району продовжують прибирати балансові території. Впродовж дня косять траву загонів, поливають зелені насадження (дерева, кущі, квіткові клумби, квіти вампльних чашах та прибудинкові території), вигрібают листя та сміття. Тривають роботи з наведення ладу в житлових будинках та на прибудинковх територіях району.

Співробітниками зеленого господарства району прибрано рекламу вздовж б-ру Верховної Ради та вул. Будівельників.

Працівники житлово-експлуатаційних дільниць району та зеленого господарства продовжують ліквідовувати наслідки буревію: прибирають та розпилюють повалені дерева та гілля.

На минулому тижні відділом з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА було проведено роботи з демонтажу незаконних рекламних вивісок.

В період з 05 по 11 серпня інспекторами з благоустрою було складено 4 протоколів про адміністративне правопорушення та видано 161 припис на усунення виявлених недоліків.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища

Перейти до спискуВерсiя для друку