Головна  →  Новини  →  13 серпня 2019

Засідання комісії щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

Засідання комісії щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

13 серпня відбулося засідання комісії Дніпровської райдержадміністрації з питань надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт. Зустріч проходила під головуванням заступника голови Дніпровської РДА Алли Загородньої. На засіданні були присутні керівники відділів та управлінь Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Комісію створено з метою вирішення питань надання субвенції для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт і осіб з їх числа.

На першому засідані комісії заслухали звіт про стан забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа. Обговорили питання забезпеченості районних дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ).

Довідково.

Комісію створено Розпорядженням Дніпровської райдержадміністарції 12 серпня 2019 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку