Головна  →  Новини  →  11 вересня 2019

Легкоатлетка Юлія Левченко встановила рекорд України на матчі Європа – США

Легкоатлетка Юлія Левченко встановила рекорд України на матчі Європа – США

У Мінську відбувся легкоатлетичний матч Європа – США. За збірну континенту виступили п’ять українок. І не просто виступили, а зробили неабиякий внесок у перемогу команди.

У секторі для стрибків у висоту розгорнулася без перебільшення одна з найбільш інтригуючих і цікавих битв. Непереможних не буває, і це довели дві українки, дві вихованки Ірини Пустовойт: Юлія Левченко та Ірина Геращенко, перемігши діючу чемпіонку світу росіянку Марію Ласіцкене.

Українська спортсменка Юлія Левченко (Дніпровський район м. Києва) стала переможницею змагань зі стрибків у висоту в матчевій зустрічі Європа – США. Виступаючи за збірну Європи, легкоатлетка встановила новий молодіжний рекорд України, подолавши висоту 2,02 м, тим самим встановив новий власний рекорд.

Стрибки Юлії Левченко цього вечора зачаровували. Її виступ був бездоганним. Вона з першої спроби долала висоту за висотою, включно з 2,00 і 2,02 метри.

Зазначимо також, що згідно з правилами матчу, спортсмени у вертикальних стрибках максимально мали вісім стрибків. І лише переможці могли продовжувати стрибати далі.

Перемога нашої спортсменки Юлії Левченко стала гідним подарунком до Дня фізичної культури та спорту України, який відзначатиметься 14 вересня.

Довідково.

Матч Європа – США став останнім великим турніром напередодні чемпіонату світу з легкої атлетики, який стартує 27 вересня в Досі. Змагання тривали у Мінську. За підсумком двох днів боротьби збірна Європи набрала 724,50 очка і перемогла США, які зуміли набрати 601,50 очка.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами uaf.org.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку