Головна  →  Новини  →  12 вересня 2019

100 талановитих киян нагороджено за спортивні досягнення та внесок у розвиток спорту столиці

100 талановитих киян нагороджено за спортивні досягнення та внесок у розвиток спорту столиці

Колонній залі КМДА відбулось урочисте нагородження видатних київських спортсменів, присвячене Дню фізичної культури та спорту України.

100 учасників II Європейських ігор, чемпіонів Європи та світу, тренерів та представників фізкультурно-спортивної сфери та громадськості були нагородженні почесними грамотами та подяками від Київського міського голови та Національного олімпійського комітету України за свої спортивні досягнення та внесок у розвиток фізичної культури і спорту міста Києва.

Серед нагороджених буди й представники від Дніпровського району:

  • спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (СДЮШОР) №16 - Галина Кравцова та Лідія Полуяхтова (тренер);
  • дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) №10 - Віктор Шпаченко;
  • тренери, педагоги-організатори підліткових клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва - Лідія Брік, Олександр Скачков та ін.

«Ми поважаємо і зберігаємо заслуги спортсменів, адже це є великим прикладом для молодого покоління українців. Впевнений, що на літніх Олімпійських іграх 2020 року в Токіо наші спортсмени виступатимуть гідно, а юні вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл підхоплять естафету славетних перемог українського спорту, щоб і далі Гімн України лунав на весь світ», – зазначив директор Департаменту молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Варто зазначити, що у цьому році спортсмени Києва та області заслужено отримали 21 медаль на II Європейських іграх, тож нам справді є ким пишатися.

Нагадаємо, що в Україні День фізичної культури і спорту відзначається щорічно у другу суботу вересня, згідно з Указом Президента України «Про День фізкультури і спорту» від 29 червня 1994 року № 340/94.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорті та kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку