Головна  →  Анонси подій  →  13 вересня 2019

15 вересня у парку «Перемога» відсвяткують День батька

15 вересня у парку «Перемога» відсвяткують День батька

15 вересня із 11:00 до 17:00 у столичному парку «Перемога» святкуватимуть День батька. Мета свята – пропагування відповідального батьківства, підвищення ролі батька в родині та суспільстві.

Під час заходу Подяками Київського міського голови буде відзначено 11 татусів, які беруть активну участь у суспільному житті, зуміли у складній економічній ситуації забезпечити життєдіяльність сім’ї і досягти  успіхів у вихованні дітей.

О 12:00 присутніх привітають заступник КМДА Марина Хонда, начальник Служби у справах сім’ї та дітей Валерій Танцюра, представники Дніпровської РДА та МГО «Міжнародний центр батьківства».

У програмі фестивалю навчально-розважальні майстер-класи від «Дома роботів», кафе  «Тет-а-тет з татом» (територія спілкування батьків і дітей), мотузковий парк, ігрові й освітні майданчики, інтерактивні розваги, конкурси «Супертато», «Татова майстерня» тощо. Також учасникам надаватимуть консультації від спеціалістів мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та районних Служб у справах дітей та сім’ї.

Організатори: Служба у справах дітей та сім’ї спільно з ГО «Міжнародний Центр Батьківства», Патрульною поліцією м. Києва та просімейними партнерськими організаціями.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку