Головна  →  Оголошення  →  16 вересня 2019

У столиці 19 вересня проведуть флешмоб «Велосипедом на роботу»

У столиці 19 вересня проведуть флешмоб «Велосипедом на роботу»

У четвер, 19 вересня, офісних працівників Києва запрошують взяти участь у флешмобі «Велосипедом на роботу» і заїхати перед роботою на Майдан Незалежності. Як повідомили організатори заходу, – ГО «Асоціація велосипедистів Києва» – із 8:00 до 10:00 на учасників чекатиме сніданок із круасанами, фотозоною і конкурсами. Восени флешмоб проходить напередодні Всесвітнього дня без авто 22 вересня.

Як зазначають організатори, їзда на велосипеді не лише збільшує рівень гормонів щастя, підвищує життєвий тонус і продуктивність, але й покращує якість життя людей у місті. Для компаній та організацій – це чудова можливість для командотворення і створення позитивного корпоративного іміджу. Для міста – створення умов пересування велосипедом зменшує затори, шкідливі викиди в повітря та витрати на охорону здоров’я. У рамках флешмобу «Велосипедом на роботу» заїхати перед роботою на Майдан Незалежності можна поодинці, разом із іншими учасниками зі свого району або разом із колегами у складі корпоративної колони.

На Майдані Незалежності буде проведено конкурс Best Corporate Team, у якому визначать 3 найчисельніші корпоративні велоколони, і конкурс на найкращий діловий лук серед усіх учасників та учасниць заходу.

Для участі в конкурсах потрібно зареєструватись: https://forms.gle/hmyYQgVKQiGSSoGz7.

Також можна приєднатись до волонтерської команди та допомогти на фініші: https://forms.gle/uDP9hWMRv8xLo3wH9.

Для тих, хто хоче спробувати їздити велосипедом на роботу чи навчання вперше, організатори підготували 10 порад, як спланувати свій щоденний веломаршрут.

Програма зустрічі «Велосипедом на роботу»:

7:00-07:30 – старт колон із різних районів Києва для тих, хто не хоче їхати поодинці;

8:00-8:30 – зустріч усіх на Майдані Незалежності, ранкова кава, спілкування, музика;

8:30-8:40 – обрання переможців конкурсів на найкращий діловий велосипедний «лук» та Best Corporate Team;

08:40-8:45 – традиційне спільне фото;

8:45-10:00 – дружнє спілкування за кавою.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку