Головна  →  Новини  →  16 вересня 2019

В Дніпровському районі відбувся 6-й фестиваль сімейного дозвілля «РусанівкаFEST»

В Дніпровському районі відбувся 6-й фестиваль сімейного дозвілля «РусанівкаFEST»

15 вересня в Дніпровському районі відбувся вже 6-й фестиваль сімейного дозвілля «РусанівкаFEST». Захід був організований Комунальним підприємством Європейський культурний центр "Краків" за підтримки Дніпровської райдержадміністрації. Всі охочі приєдналися до свята, що відбувалося на Русанівському бульварі біля пам'ятника ім. М.В. Гоголю.

Численних відвідувачів сімейного фестивалю очікувала насичена різноманітна програма. Творчі колективи житлових масивів Русанівки та Березняків представили свої виступи. Майстрині з рукоділля навчали всіх охочих виготовленню прикрас з каміння, плетінню вінків, вишивки, розпису пряників тощо. І дорослі, й діти змогли зробити для себе на згадку вироби своїми руками.

Прихильників танців також чекав приємний сюрприз - танцювальний майстер-клас «Регтайм» від керівників ансамблю спортивного бального танцю «Матадор».

Святковий настрій створювали Андрій Іванов та гурт «Завжди Зелені», а також Діксіленд бенд «Весело живемо!», який презентував джаз для дітей. Мелодії з дитячих мультфільмів у джазовій обробці подарували фантастичний настрій як малечі, так і дорослим.

Фотовиставка «Наш «Краків» нікого не залишила байдужою, адже подарувала спогади про Європейський культурний центр "Краків" з моменту «як все починалось».

Протягом всього фестивалю панувала тепла сімейна атмосфера.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку