Головна  →  Новини  →  20 вересня 2019

Впродовж трьох років відділення Ощадбанку на вул. Будівельників, 23А надає повний спектр послуг з обслуговування клієнтів

Впродовж трьох років відділення Ощадбанку на вул. Будівельників, 23А надає повний спектр послуг з обслуговування клієнтів

Наприкінці 2018 року в АТ «Ощадбанку» було запроваджено традицію святкування Дня Народження відділень. І ось сьогодні, 20 вересня, свій третій День народження в новому форматі відсвяткувало відділення №10026/0573 за адресою: м. Київ, Дніпровський район, вул. Будівельників, 23А.

На свято завітало багато гостей, серед яких персонал відділення був радий вітати начальника філії - Головного управління по м. Києву та Київській області Крючкова Сергія Сергійовича та заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Загородню Аллу Вікторівну, які  три роки тому також були присутні на відкритті.  Гостей та клієнтів банку радо вітали у відділені, а також запрошували всіх охочих сфотографуватися в спеціальній фотозоні та взяти участь в розіграші призів.

Впродовж дня для наймолодших відвідувачів - дітей - працював майстер з аквагриму.

День Народження – це звісно особливе свято, проте  для банку цей захід також інструмент підвищення обізнаності клієнтів про продукти, що пропонує банк, та можливості, які надають альтернативні канали виконання банківських операцій (термінали, мобільні додатки та ін.). Це спосіб оцінити всі функціональні можливості відділення нового формату, які пропонують комфортне обслуговування для усіх клієнтів: представників бізнесу, молодих, літніх та осіб з особливими потребами.

Новий формат відділення – це не лише набір стандартних послуг зі сплати комунальних платежів, відкриття карток та грошових переказів. Це комфортна зона відкриття депозитів на особливих умовах, послуги кредитування, оформлення "теплих кредитів" та ін.

Довідково.

«Теплі кредити» для ОСББ видають три державні банки – Ощадбанк, Укргазбанк, ПриватБанк.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами АТ "Ощадбанк"

Перейти до спискуВерсiя для друку