Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2019

Освітян Дніпровського району привітали з професійним святом

Освітян Дніпровського району привітали з професійним святом

Сьогодні у приміщенні Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації вітали освітян району з нагоди професійного свята.

В урочистостях взяли участь Петро Онофрійчук - очільник Дніпровського району, Віктор Сушінець - його перший заступник, Ігор Кузнєцов - керівник апарату Дніпровської райдержадміністрації, Наталія Іваніна - начальник районного Управління освіти, Оксана Григор’єва - директор Благодійного фонду «Дніпровець. Успіх і Розвиток».

Петро Васильович подякував присутнім за професіоналізм, знання і мудрість, великодушність і тепло сердець, якими вони щедро діляться з підростаючим поколінням. Він наголосив на важливій місії учителів, адже їхню працю можна з повним правом назвати інвестиціями в майбутнє, тому що від сьогоднішніх школярів завтра залежатимуть стабільність і процвітання нашої країни. Своєю щоденною кропіткою працею освітяни району виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів нашої держави.

Керівник району побажав присутнім міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення і здійснення всіх мрій та задумів, родинного затишку, благополуччя і добра.

Зі свого боку Наталія Іваніна зазначила, що освіта Дніпровського району завжди була на високому рівні завдяки педагогам - людям, відданим своїй справі, завзятим та креативним. Кожен з освітян на своєму місці вкладає свої сили, інтелект, творчість у розвиток освіти рідного району, що є потужною і конкурентною на теренах столиці та України.

За високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток освіти, невтомну працю, відданість справі виховання наймолодших мешканців Дніпровського району міста Києва та з нагоди професійного свята Петро Васильович вручив найкращим освітянам району Подяки та Грамоти Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти та науки виконавчого органу Київської міської державної адміністрації (Київської міської державної адміністрації) та Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

У залі панувала святкова атмосфера, осяяна посмішками і теплими словами привітань.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку