Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2019

На бульварі Верховної Ради висадили алею з 60 сакур

На бульварі Верховної Ради висадили алею з 60 сакур

Сьогоднішній день став продовженням чудової традиції проводити толоки в Дніпровському районі. Силами співробітників Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та Дніпровської райдержадміністрації на чолі з керівником апарату Ігорем Кузнєцовим на бульварі Верховної Ради висадили алею сакур. 60 струнких дерев сакур "Umbraculifera" та "Royal Burgundy" стануть прикрасою бульвару і даруватимуть киянам та гостям столиці прекрасний аромат під час цвітіння.

Всі нововисаджені дерева із закритою кореневою системою, тому коріння не відчуває температурних змін та не хворіє. Окрім того при висадці створюється відразу зимова лунка, що захищає від підмерзання кореневої шийки.

Посадковим матеріалом та інвентарем забезпечило Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району.

Довідково.

Сакура сорту «Umbraculifera» - це дерево компактне, крона його має кулясту форму, а квітне воно рясно. Дерево зачаровує весняним цвітінням, перші квіти з’являються у квітні-травні, вони мають бути білими, а не рожевими, як зазвичай.

Сакури сорту «Royal Burgundy» - це морозостійкий вид сакур. Росте до 6 метрів і крону має до 4 метрів. Квітне сакура у травні місяці.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку