Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2019

Сьогодні впродовж толок висадили 61 дерево в парках Дніпровського району

Сьогодні впродовж толок висадили 61 дерево в парках Дніпровського району

19 жовтня в Дніпровському районі відбулася масштабна осіння толока. Роботи тривали в парках, скверах, на прибудинкових територіях, вздовж бульварів та проспектів.

До прибирання долучився і колектив Дніпровської райдержадміністрації на чолі з першим заступником голови Віктором Сушінцем. Разом із зеленбудівцями району на Трухановому острові вигрібали опале листя, яке відправлене на переробку. Загалом з паркової території було вивезено близько 12 м куб. листя.

Співробітники Дніпровської РДА спільно з директором районного Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Євгенієм Ковшуном та представниками Київської міської державної адміністрації висадили алею з 20 тополь.

Також вичищали чагарники та проводили санітарну обрізку дерев і кущів.

А тим часом в парку на Русанівській набережній дніпровчани та озеленювачі району висадили «Алею українських діаспор» з 10 дерев. Зауважимо, що 10 дерев, порода кожного з яких відповідає діаспорі тієї чи іншої країни.

В сквері по вул. Ю. Шумського заступник голови РДА Алла Загородня, депутати Київради, мешканці та комунальники району висаджували дерева. Сьогодні там з’явилося 20 яблунь, 8 кленів та 3 ліквідамбури.

Довідково.

Необхідним інвентарем забезпечило Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку