Головна  →  Новини  →  5 листопада 2019

На черговому особистому прийомі очільника району розглянули питання житлово-комунального господарства та соціальної сфери

На черговому особистому прийомі очільника району розглянули питання житлово-комунального господарства та соціальної сфери

4 листопада голова Дніпровської РДА Петро Онофрійчук провів прийом громадян. Зустріч з мешканцями відбулася в приміщені райдержадміністрації (б-р Праці, 1/1). Мешканці району мали змогу особисто поспілкуватись з керівництвом району та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, поставити питання та отримати кваліфіковані відповіді.

Цього разу до Петра Васильовича звернулися дніпровчани з проханням допомоги у вирішені їх проблемних питань. Питання, які розглядалися, стосувалися житлово-комунального господарства: встановлення лічильників обліку холодної та гарячої води, проведення ремонту в приміщені, ремонту мережі водопостачання та надання субсидії. Дніпровчани звернулися й з питання соціального захисту, а саме - надання матеріальної допомоги.

Окремо звернулися дніпровчани з питань покращення житлових умов.

Петро Васильович уважно вислухав кожного відвідувача та дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо оперативного вирішення озвучених питань або надання можливої, враховуючи повноваження, допомоги у їх вирішенні.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу звернення громадян

Перейти до спискуВерсiя для друку