Головна  →  Новини  →  8 листопада 2019

Робоча зустріч з питання формування бюджетного запиту Дніпровського району на 2020 рік

Робоча зустріч з питання формування бюджетного запиту Дніпровського району на 2020 рік

8 листопада в приміщені Дніпровської райдержадміністрації відбулася робоча зустріч щодо формування бюджетного запиту на 2020 рік. До обговорення актуального питання життєдіяльності Дніпровського району долучилися представники депутатського корпусу від Дніпровського району міста Києва, керівництво Дніпровської райдержадміністрації на чолі з головою Петром Онофрійчуком, представники відділів та управлінь Дніпровської РДА, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк.

Ключовм питанням, яке обговорювалося впродовж засідання - формування переліку об'ктів капітальних ремонтів та капітальних вкладів за бюджетні кошти в 2020 році. В 2020 році бюджетом передбачено проведення капітальних ремонтів сектору житлово-комунального господарства, закладів освіти і культури, соціальної сфери та підтримки фізичної культури і спорту.

Пропозиції Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації бюджетного запиту вищевказаних видатків на 2020 рік за напрямками сформовано наступним чином:

  • освітня галузь - 56468,3 тис. грн;
  • соціальний захист - 2894,5 тис. грн.;
  • молодіжні програми - 1488,0 тис. грн.;
  • заклади культури та мистецтва - 2100,0 тис. грн.;
  • фізична культура та спорт - 7790,3 тис. грн.;
  • житлово-комунальне господарство - 156331,4 тис. грн.

Після розгляду та доповнення переліку об'єктів депутатами Київської міської ради, буде повністю сформовано бюджетний запит Дніпровського району на 2020 рік.

Під час зустрічі, окремо розглянули стан проведення капітальних та поточних ремонтів житлового та соціального фондів в поточному році, оскільки 06 листопада Київська міська рада підтримала коригування головного фінансового документа столиці-2019. Депутати скоригували програму економічного і соціального розвитку на 2019 рік. Додаткові асигнування становлять 1,028 млрд грн. Це кошти ДФРР, субвенція з державного бюджету та додаткові надходження до бюджету міста Києва.

Відтак, на капітальні вкладення депутати додатково спрямували 322 млн грн, ще майже 400 млн грн направили на капітальні ремонти.

Довідково.

В 2019 році в рамках виконання програми економічного і соціального розвитку м. Києва в 700 дворах відремонтували асфальтове покриття міжквартальних проїздів та прибудинкових територій, замінити 130 км трубопроводів та провели термомодернізацію 14 закладів охорони здоров’я. Також у рамках виконання програми економічного і соціального розвитку було закуплено 13 сучасних тролейбусів, оновлено 31 парк та сквер. Окрім того, 350 об’єктів отримали нове сучасне LED-освітлення.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку