Головна  →  Оголошення  →  14 листопада 2019

Відбудеться «круглий стіл» "Малий бізнес міста Києва. Стан та перспективи розвитку в умовах змін до податкового законодавства"

Відбудеться «круглий стіл» "Малий бізнес міста Києва. Стан та перспективи розвитку в умовах змін до податкового законодавства"

19 листопада відбудеться «круглий стіл» "Малий бізнес міста Києва. Стан та перспективи розвитку в умовах змін до податкового законодавства".

Захід проходитиме о 18.00 за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36 (4 поверх, кулуари). Початок реєстрації о 17.30.

Організатори заходу: Громадська рада при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА) та Громадська рада при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації за підтримки Координаційного комітету Громадських рад при державних адміністраціях міста Київа.

На захід запрошені народні депутати Верховної ради України 9-го та 8-го скликання, депутати Київради, а також представники: державної регуляторної служби, державної податкової служби; профільних департаментів КМДА; профільних комітетів громадських рад при органах влади; громадських організацій підприємців, профспілок та роботодавців.

Модератор заходу: Олександр Лисенко (голова комітету з питань промисловості, розвитку підприємництва, торгівлі, комунальної власності, майна та комунальних підприємств Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА).

Реєстрація обов’язкова: https://docs.google.com/forms/d/1izKPG7vGhqt83paGcxWh4Mv2xc-KxF8FCLbqtO5HGbY/edit?fbclid=IwAR3xuvL7MOlAZ83ZADRCsHWdIbdp_afb2x4-PGy2KHJ_z0na5YFuZrxl3Dk

Інформаційна довідка:

Зміни в Закон України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" та зміни до Податкового кодексу України "Про детінізацію розрахунків у сфері торгівлі та послуг" опубліковані 19.10.2019 року у виданні "Голос України". Більшість норм обох законів набудуть чинності через півроку, крім деяких пунктів.

Ці закони викликали багато критики з боку малого бізнесу, оскільки зобов'язують підприємців використовувати касові апарати, запроваджують електронний чек, грошову винагороду для покупців та чималі штрафи для бізнесу.

Під час «круглого столу» розглядатимуться питання:

  • Які саме нововведення очікують підприємців?
  • Хто зобов'язаний використовувати РРО?
  • Як і коли запрацює механізм «кешбек»?
  • Що зміниться у звітності для ФОП?
  • Що робити, якщо програмний РРО не працює або втратив зв'язок з сервером?
  • Які штрафи загрожують ФОП?

За інформацією Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку