Головна  →  Новини  →  3 грудня 2019

«В об’єктиві - мрія, серце і душа»: у фойє Дніпровської райдержадміністрації відкрилася фотовиставка до Міжнародного дня людей з інвалідністю

«В об’єктиві - мрія, серце і душа»: у фойє Дніпровської райдержадміністрації відкрилася фотовиставка до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Сьогодні у фойє Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (б-р Праці, 1/1) відкрилася фотовиставка «В об’єктиві - мрія, серце і душа», присвячена Міжнародному дню людей з інвалідністю. Цей соціальний проект реалізований Благодійним фондом «Карітас-Київ» за підтримки Дніпровської райдержадміністрації в межах міської цільової програми «Соціальне партнерство».

Головна ідея виставки - привернути увагу суспільства до потреб дітей та молоді з інвалідністю та сприяти зменшенню їхньої соціальної стигматизації, підвищенню толерантності та руйнуванню стереотипів відносно них.

На фотографіях - діти та молодь, які відвідують Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району, і їхні батьки. Для них кожен день стає випробуванням і, одночасно, відкриттям нових можливостей.  

Розмаїття мрій та бажань, жагу до життя, терпіння й наполегливість, безмежну й безумовну любов, надію та прагнення щастя - усе відчуваєш, коли доторкаєшся поглядом до світлин.

На заході були присутні: Петро Онофрійчук, очільник Дніпровського району, його заступники Віктор Сушінець та Алла Загородня, представники всіх відділів та структурних підрозділів Дніпровської райдержадміністрації, представники Благодійного фонду «Карітас-Київ».

Алла Вікторівна, відкриваючи захід, зауважила, що сьогоднішній день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищених частин суспільства. Це добра нагода перевірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування достойних умов життя людей з інвалідністю. Алла Загородня також акцентувала увагу на тому, що ніхто з цієї категорії людей не повинен почувати себе забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

Петро Онофрійчук подякував організаторам виставки та тим, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання щоденної підтримки й допомоги - це реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Виставка буде працювати у приміщені Дніпровської райдержадміністрації до кінця тижня. Кожен бажаючий може її відвідати та переглянути тематичні фотороботи.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Благодійного фонду «Карітас-Київ»

Перейти до спискуВерсiя для друку