Головна  →  Новини  →  9 грудня 2019

Завершився VIII районний Турнір з міні-футболу на Кубок «Захисник України»

Завершився VIII районний Турнір з міні-футболу на Кубок «Захисник України»

5-6 грудня у спорткомплексі навчально-виховного комплексу “Домінанта” проходили матчі VIІI турніру з міні-футболу на Кубок “Захисник України”. В Дніпровському районі вже стало доброю спортивною традицією до Дня Збройних сил України проводити футбольний турнір. Його щорічно організовують відділ молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації спільно з Благодійною організацією «Благодійний фонд “Дніпровський” за підтримки депутатів Київради.

Цього року у змаганнях взяли участь 5 команд установ та організацій Дніпровського району, які грали між собою за коловою системою. Традиційно у Турнірі взяли участь команди: Дніпровського районного управління Національної поліції України в місті Києві, Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Дніпровського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві, Дніпровського районного суду м. Києва, а також військової частини №А0525, між якою та райдержадміністрацією встановлені шефські зв’язки.

Переможцями цьогорічного Турніру стала команда Управління освіти, яка у підсумку набрала 10 очок (3 перемоги, 1 нічия, 0 поразок). В очному поєдинку з затятими суперниками - командою рятувальників, освітянам вдалося вибороти перемогу з рахунком 5:4 і вчетверте здобути Кубок «Захисник України». Відтак, друге місце посіла команда рятувальників, яка набрала 9 очок (3 перемоги, 0 нічиї, 1 поразка), а «бронзу» здобула команда райсуду з 6 очками (2 перемоги, 0 нічиї, 2 поразки). 

Кращим гравцем Турніру визнано Вадима Костяного, вчителя фізичної культури навчально-виховног окомплексу №167, а кращим воротарем – Євгена Чайку з команди Дніпровського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві.

Військовослужбовці військової частини №А0525 з нагоди Дня Збройних сил України отримали пам’ятні медалі та дипломи. Всі команди отримали футбольні м’ячі.  Вітали учасників Турніру та вручали нагороди, депутати Київради Олена Овраменко та Віталій Росляков, начальник районного відділу молоді та спорту Василь Ільєнко, голова Благодійного фонду «Дніпровський» Анатолій Павленко, начальник Дніпровського районного управління ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві Ігор Шилохвост.

За інформацією відділу молоді та спорту Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку