Головна  →  Новини  →  12 грудня 2019

На Микільській Слобідці облаштовано майданчик для вигулу собак

На Микільській Слобідці облаштовано майданчик для вигулу собак

Реагуючи на звернення меншканців мікрорайону Микільська Слобідка комунальниками було облаштовано майданчик для вигулу собак. Комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва» за пітримки депутатів було визначено земельну ділянку навпроти будинку №11 по вул. Челябінській, а також придбано будівельні матеріали, необхідні для встановлення майданчику для вигулу собак.

10 грудня поточного року працівниками житлово-експлуатаційної дільниці №410 спільно з спеціалістими Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проведено роботи зі встановлення металевої огорожі майданчика для вигулу собак. Крім того встановлено два сміттєві контейнери «Собача вбиральня».

Майданчик заплановано передати на баланс спеціалізованого комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» після повного завершення робіт зі встановлення.

Районні зеленбудівці продовжують робоит з санітарної обрізки дерев та видалення омели. Наразі такі роботи завершено в парку "Аврора".

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку