Головна  →  Новини  →  13 грудня 2019

Петро Онофрійчук перевірив якість виконання робіт з капітального ремонту об'єктів соціальної сфери

Петро Онофрійчук перевірив якість виконання робіт з капітального ремонту об'єктів соціальної сфери

Керівництво Дніпровської райдержадміністрації тримає на особливому контролі стан та якість виконання Програми соціального і економічного розвитку міста Києва на 2019 рік. 13 грудня очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук з метою контролю виконання ремонту на об'єтах капітальних вкладень соціального значення здійснив виїзну робочу зустріч.

Цього року в дошкільному навчальному закладі №474 (Харківське шосе, 16/1) облаштували 3 нові тіньових навіси. Також відремонтовано вже існуючі навіси. Крім того замінено огорожу навчального закладу загальною довжиною 274 погонні метри. Завдяки активній участі батьків, діти яких виховуються в дитсадочку, огорожу розфарбовано. Зауважимо, що минулого року в навчальному закладі завершили капітальний ремонт покрівлі загальною площею 780 кв. м.

Біля житлового будинку за адресою Харківське шосе, 16 облаштовано новий ігровий дитячий майданчик.

За адресою: Харківське шосе, 14/1 влаштували новий спортивний майданчик для гри в міні-футбол. В рамках проведених робіт було облаштовано бетонний фундамент, штучне покриття для футбольних полів, нанесено розмітку та встановлено металеву огорожу. Загальна площа спортивного майданчика становить 308 кв. м (22х14).

В мікрорайоні Каунаському оглянули об'єкти, де відновлювали внутрішньоквартальні проїзди та прибудинкові території. На внутрішньоквартальному проїзді за адресами: Харківське шосе, 14/1, 16/1 було відновлено асфальтове покриття загальною площею 1047,7 кв. м. На Харківському шосе, 18/1 відновили асфальтове покриття прибудинкової території та заасфальтували нову пішохідну доріжку. Загальна площа відновленого асфальтового покриття становить 290 кв. м.

В спеціалізованій школі №31 (вул. Березнева, 5) тривають роботи зі встановлення нової металової огорожі спортивного поля.

Вищевказані роботи виконано в рамках реалізації Програми соціального і економічного розвитку міста Києва на 2019 рік та за підтримки депутата Київради Олександра Міщенка.

За підтримки мера Києва Віталія Кличка в Дніпровському районі продовжують встановлювати спортивні Workout майданчики. Впродовж останніх днів нове спортивне обладнання з'явилося за адресою: Харківське шосе, 14/1.

За рахунок субсенції з державного бюджету України та коштів з місцевого бюджету в житловому будинку на Харківському шосе, 14/1 виконуються роботи із заміни вікон на нові енергоефективні.

У мікрорайоні Русанівка тривають роботи з реалізації проекту "Громадського бюджету" №713 "Багатофункціональний майданчик для роликових та льодових видів спорту" за адресою: б-р І. Шамо, 19/1. Очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, депутат Київради Олесь Маляревич, керівник районного Управління будівництва Іван Брижко, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк, представники підрядної організації провели робочу зустріч на цьому об'єкті.

На сьогоднішній день завершено роботи з бетонування та гідроізоляції покриття багатофункціонального майданчика для роликових та льодових видів спорту. Наразі тривають роботи з монтажу основних металевих конструкцій, захисної металевої сітки та влаштування опор освітлення.

На наступному етапі проведення робіт змонтують шумоізоляційні стіни з полікарбонату, облаштують зони для перевдягання та трибуни для сидіння, мережу зовнішнього LED-освітлення багатофункціонального спортивного майданчика.

На Русанівці також виконували роботи з капітального ремонту міжквартальних проїздів. Наразі завершено роботи з відновлення проїзду за адресами: вул. Ентузіастів, 41, 41/1, 41/2. Загальна площа проведених робіт становить 251 кв. м.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку