Головна  →  Новини  →  22 січня 2020

Звернення голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з нагоди Дня Соборності України

Звернення голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з нагоди Дня Соборності України

Шановні дніпровчани!

Щороку 22 січня ми відзначаємо величне національне свято - День Соборності України! Саме цього дня 101 рік тому був ухвалений Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Возз’єднання українців на своїй землі в єдину Українську державу – вияв народної волі до самовизначення і консолідації, свідчення політичної зрілості нації.

Головний урок Злуки - це усвідомлення того, що тільки в єдності сила і перемога. День Соборності назавжди буде джерелом упевненості у нашому кращому майбутті, що зросла і зміцніла у віковій визвольній боротьбі українського народу.

Тема соборності, єдності нашого народу знову актуальна, як ніколи. Протягом останніх років десятки тисяч воїнів, волонтерів, мільйони громадян піднялися на захист єдності й територіальної цілісності України. Ще ніколи День Соборності не був таким великим, вистражданим і заслуженим святом, як в останні роки.

В цей історично значимий день щиро бажаю всім здоров’я і натхнення, добробуту і злагоди, професійних досягнень та звершень! Нехай любов до рідного краю згуртовує нас задля здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної та заможної України!

 

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

Перейти до спискуВерсiя для друку