Головна  →  Новини  →  28 січня 2020

Для студентів вищого навчального закладу «Київський енергетичний коледж» провели семінар з циклу «Протидія торгівлі людьми»

Для студентів вищого навчального закладу «Київський енергетичний коледж» провели семінар з циклу «Протидія торгівлі людьми»

28 січня в Державному вищому навчальному закладі «Київський енергетичний коледж» (вул. Сергієнка, 7) відбувся перший семінар з циклу «Протидія торгівлі людьми». Семінар був побудований на діалозі зі студентами та супроводжувався тематичними відеоматеріалами і конкретними прикладами злочинів. 

Молоді люди в ході семінару отримали інформацію, як не стати жертвою торгівлі людьми та, яке покарання передбачено законодавством для тих зловмисників, які намагаються наживатися на цьому злочинному бізнесі.

Цикл семінарів для студентів закладів вищої освіти Дніпровського району на тему: «Протидія торгівлі людьми» проводиться відділом молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації спільно з Благодійним фондом «Карітас-Київ».

Метою проведення просвітницько-профілактичного заходу стало ознайомлення студентів з поняттям «Торгівля людьми» – його сутністю, чинниками, масштабами та наслідками.

До кінця навчального року планується проведення семінарів і в інших вищих навчальних закладах Дніпровського району.

За інформацією відділу молоді та спорту Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку