Головна  →  Новини  →  6 березня 2020

Вітаємо директора школи №234 Вікторію Тупало з перемогою у міській конкурсній програмі «Киянка року - 2019»

Вітаємо директора школи №234 Вікторію Тупало з перемогою у міській конкурсній програмі «Киянка року - 2019»

Із нагоди Міжнародного жіночого дня в Колонній залі КМДА відбулося традиційне нагородження переможниць конкурсу «Киянка року». Заступниця голови КМДА Марина Хонда привітала учасниць конкурсної програми та нагородила переможниць в 11 номінаціях.

«Сьогодні ми не просто вітаємо жінок. Для мене «Киянка року» – це жінка, яка робила не лише те, що потрібно, а й те, що хотіла. Жінка, яка повністю реалізувала свій потенціал, але не втратила жіночність. Об’єднати ці риси – це величезна робота над собою. Мені дуже приємно вручати ці нагороди, бо я знаю ціну того, що жінка робить для досягнення успіху. Ми постійно маємо усім доводити, що ми можемо впоратися з будь-якими складнощами. І тільки це вже робить кожну з нас «Киянкою року», – зазначила Марина Хонда.

У заході взяли участь багатодітні матері; жінки, які виховують дітей з інвалідністю, дітей-сиріт; жінки-волонтери; жінки-учасниці антитерористичної операції; представниці громадських організацій жінок та інші.

За 2019 рік представлено 11 конкурсанток у різних номінаціях, із них: 10 від кожного району та 1 кандидатка від громадської організації «Спілка жінок міста Києва». Нагородження проводиться вже чотирнадцятий рік поспіль.

Перемогу в номінації «Педагог – інноватор» здобула директор спеціалізованої школи №234 з поглибленим вивченням економіки і права (вул. Райдужна, 12) Тупало Вікторія Володимирівна, реалізаторка основних засад функціонування Нової української школи.

Конкурсна програма була започаткована у 2006 році з метою сприяння впровадженню політики гендерної рівності в усі сфери суспільного життя, привернення уваги широкої громадськості до ролі жінки у суспільстві.

Переможницями програми стають жінки-киянки, які своєю діяльністю сприяють розвитку усіх сфер суспільного життя міста, є неформальними лідерами в різних галузях, впливають на громадське життя міста.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровської РДА та kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку