Головна  →  Оголошення  →  23 березня 2020

Оформлення заяв на отримання спеціального квитка

Оформлення заяв на отримання спеціального квитка

З 23 березня громадський транспорт столиці перевозить виключно тих пасажирів, які є працівниками сфер критичної інфраструктури міста. Це – медичні працівники, рятувальники, правоохоронці, фахівці сфери ЖКГ, люди, які працюють у продуктових магазинах та аптеках, на стратегічних підприємствах тощо.

Їздити в транспорті вони можуть тільки за наявності спеціального квитка для проїзду в міському транспорті, посвідчення особи, а також за наявності засобу індивідуального захисту – медичної маски.

Щоб забезпечити працівників спеціальними квитками, керівники таких підприємств мають звернутися до профільних департаментів КМДА: Департамент охорони здоров’я, Департамент житлово-комунальної інфраструктури, Департамент промисловості та розвитку підприємництва або до Управління з питань цивільного захисту, чи за місцем розташування – до районних в м. Києві державних адміністрацій. Контактні телефони можна отримати за посиланням kyivcity.gov.ua

Керівники підприємств, установ, організацій, які забезпечують життєдіяльність Дніпровського району можуть залишити заяви для отримання спеціального квитка, звернувшись до:

  • відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА за тел.: 573-27-18, 292-92-00, 292-32-01 (керівники підприємств сфери транспорту, енергетичного комплексу та підприємств промислового виробництва);
  • управління житлово-комунального господарства за тел. 574-00-60 (підприємства житлово-комунальної сфери району);
  • відділу управління персоналом тел. 292-00-14 (адміністративних органів району);
  • відділу торгівлі та споживчого ринку тел. 292-02-05 (заклади торгівлі);
  • оперативного чергового тел. 558-46-17, 292-61-16 (з 18:00 до 9:00).

Дніпровська РДА сформує пропозиції щодо необхідної кількості спеціальних квитків та передасть їх до Департаменту транспортної інфраструктури, який забезпечить видачу спеціальних квитків підприємствам.

Інформацію підготовлено відідлом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку