Головна  →  Новини  →  23 березня 2020

Комунальники району продовжують виконувати роботи з дезінфекції в житлових будинках, підземних переходах та на ігрових майданчиках

Комунальники району продовжують виконувати роботи з дезінфекції в житлових будинках, підземних переходах та на ігрових майданчиках

Працівниками житлово-експлуатаційних дільниць Дніпровського району продовжується обробка дезінфікуючими засобами в житлових будинках. Комунальниками проводиться дезінфекція вхідних груп, під'їздів, ліфтових кабін, поручнів, поштових скриньок, домофонів тощо. Крім того дезінфікуючими препаратами обробляються елементи спортивних майданчиків.

Керівникам ЖБК та ОСББ Дніпровського району у приміщенні Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району», за адресою: вул. Челябінська, 9-Г, проводиться видача дезінфікуючих засобів. Видача здійснюється на першому поверсі будівлі (вхід з торця) з 9.00 год. до 16.00 год., перерва з 13.00 год. до 13.30 год.

Керівництво районних ОСББ, яке зверталося до комунального підприємства - вже отримали дезінфікуючі речовини для здійснення дезінфекції в житлових будинках.

Співробітники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» здійснюють дезінфекцію підземних пішохідних переходiв, обробляють поручні, перила, сходи та спуски.

Нагадуємо, що відповідно до п.6 Протоколу №16 Постійної комісії ТЕБ та НС «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, та введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва» запроваджено заборону користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку