Головна  →  Новини  →  1 квітня 2020

Комунальники району дезінфікують місця загального користування в житлових будинках та об’єкти дорожньо-транспортної інфраструктури

Комунальники району дезінфікують місця загального користування в житлових будинках та об’єкти дорожньо-транспортної інфраструктури

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 працівники комунальних служб Дніпровського району виконують роботи з дезінфекції місць загального користування у під’їздах житлових будинків. Щоденно спеціальними дезінфікуючими розчинами обробляють сходові клітини, ліфтові кабіни, домофони, перила, поручні, поштові скриньки, вхідні двері та ручки.

Також нагадуємо, що відповідно до Протоколу №16 Постійної комісії ТЕБ та НС «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва» заборонено користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях.

Районні автодорожники також здійснюють дезінфекцію зупинкових комплексiв та підземних пішохідних переходiв, обробляють поручні, перила, сходи та спуски.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку