Головна  →  Новини  →  14 квітня 2020

Завдяки роботі Єдиного координаційного центру, набори першої необхідності в отримали 2015 дніпровчан

Завдяки роботі Єдиного координаційного центру, набори першої необхідності в отримали 2015 дніпровчан

Впродовж роботи Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення в Дніпровському районі набори першої необхідності отримали 2015 громадянина.

Набори отримують кияни, як опинилися в складних життєвих обставинах. Першочергово, ними будуть забезпечуватися особи, які знаходяться в «групі ризику»: літні люди, особи з інвалідністю.

До роботи Єдиного координаційного центру дій для допомоги малозахищеним верствам населення долучилися представники благодійних і громадських організацій та представники соціально-відповідального бізнесу: Спілка самаритян України, торгівельні мережі «Новус», «АТБ», «Ашан», «Фуршет». Логістику забезпечують компанії «Уклон» та «Нова пошта».

Мешканці Дніпровського району, які потребують допомоги, можуть звернутися до Територіального центру соціального обслуговування населення Дніпровського району міста Києва за тел. 512-00-35 або надіславши звернення на електронну адресу: [email protected].

Довідково.

Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення створено для налагодження співпраці з громадськими, волонтерськими, та іншими організаціями і координації їхніх дій з питань надання допомоги окремим незахищеним верствам населення міста Києва в умовах поширення нової коронавірусної інфекції.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Територіального центру соціального обслуговування населення Дніпровського району міста Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку