Головна  →  Новини  →  27 квітня 2020

Комунальники піклуються про належний санітарний стан балансових територій та здійснюють дезінфекційні заходи

Комунальники піклуються про належний санітарний стан балансових територій та здійснюють дезінфекційні заходи

Співробітники комунальних підприємств Дніпровського району щоденно піклуються про належний санітарний стан балансових територій. Сьогодні, серед іншого, працівники житлово-експлуатаційних дільниць на вул. Шумського,10 пофарбували металеву огорожу, а на  вул. Будівельників, 1,3, 5, Запоржця, 14-б та бульв. Верховної ради, 31 - дитячі майданчики та елементи благоустрою. Біля будинку на  вул. Миколайчука,9 встановили лаву для відпочинку, на бульв. Верховної ради, 29 здійснили покос трави, а на вул. Запорожця, 14-б, 16 провели роботи з обрізання омели.

Окрім цього, працівники Комунального підприємства продовжують виконувати обробку дезінфікуючими засобами місць загального користування в під’їздах житлових будинків. Оброблюють вхідні групи, під'їзди, ліфтові кабіни, поручні, поштові скриньки, домофони тощо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку