Головна  →  Новини  →  14 травня 2020

Підготовлено нові приміщення для співробітників аварійно-ремонтної служби та сезонних працівників Керуючої компанії

Підготовлено нові приміщення для співробітників аварійно-ремонтної служби та сезонних працівників Керуючої компанії

Сьогодні, 14 травня, очільник району Петро Онофрійчук провів виїзну робочу нараду. У заході також взяли участь Сергій Прогонюк, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва» та Сергій Кравчук, заступник директора Комунального підприємства з технічних питань.

Зимовий період нещодавно закінчився, а співробітники Комунального підприємства вже розпочали підготовку до наступного сезону 2020-2021 рокі. Так, на території гаражу КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва» (вул. Генерала Карбишева, 4) за кошти комунального підприємства були проведені роботи по облаштуванню приміщень для сезонних працівників. Їх проживання на території гаражу дасть змогу оперативніше реагувати на погіршення погодних умов під час зимового періоду, адже працівники проживатимуть поряд з технікою, за допомогою якої будуть ліквідуватися снігові заноси.

Площа приміщення 120 кв. м. Наразі підготовлено 11 ліжко-місць для проживання сезонних працівників, придбані всі необхідні меблі. Також облаштовано актову залу на 50 місць, роздягальню, кухню зі всім необхідним приладдям, кімнату відпочинку, санвузол з душовою кабінкою та бойлером, встановлено пральну машину.

Під час виїзної наради оглянули також і приміщення Аварійно-ремонтної служби Комунального підприємства«Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва» (Харківське шосе, 4а). Тут облаштували побутові приміщення для працівників аварійно-ремонтної служби: замінено вікна на енергозберігаючі, виконано малярні роботи, облаштовано кабінет проходження інструктажу, кімнати відпочинку, роздягальні, кухню, кімнату для сну.

Ремонтні роботи виконані силами ремонтної бригади Аварійно-ремонтної служби Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва».

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку