Головна  →  Новини  →  22 травня 2020

Районні комунальники прибирають стихійні сміттєзвалища

Районні комунальники прибирають стихійні сміттєзвалища

Працівники районних комунальних підприємств постійно працюють над покращенням благоустрою території району та утриманням її у належному санітарному стані. Працівниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» прибираються стихійні сміттєзвалища, які виникають на балансових територіях. Впродовж тижня такі сміттєзвалища були прибрані за адресами: вул. Березняківська, 4, 6, вул. П. Запорожця, 17, вул. І. Миколайчука, 5, 7, 7А, 8, 11, 13, 15, 15/1, 17/2, 19, 19А, вул. Вифлеємська, 18/2, вул. Миропільська, 13, 15, вул. А. Бучми, 2, 3, 4, 6В, 8.

А ось територію за адресою: вул. Рогозівська, 10А приводили до належного санітарного стану силами трьох районних Комунальних підприємств: «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва», по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва», а також Управління освіти Дніпровського району.

За вказаною адресою розміщувалась підрядна будівельна організація СУ-630, яка здійснювала роботи з реконструкції мереж водопостачання та каналізування у приватному секторі ДВРЗ. На вищезазначеній території організація облаштувала та утримувала робочий майданчик, де розміщувалася будівельна техніка, будівельні матеріали та конструкції.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку