Головна  →  Новини  →  4 червня 2020

Ще в 77 мешканців Києва виявили захворювання на коронавірус. Серед них – 15 медиків

Ще в 77 мешканців Києва виявили захворювання на коронавірус. Серед них – 15 медиків

Іще в 77 мешканців Києва за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус. Серед них – 15 медиків і 12 дітей. Про це мер столиці Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«За минулу добу кiлькiсть мешканців Києва, в яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збiльшилась ще на 77 людей. Серед них 15 медиків. На сьогодні в столиці вже 3210 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, що захворіли: 39 жінок віком від 22 до 78 рокiв і 9 дівчаток від одного року до 17. А також 26 чоловік від 24 до 82 рокiв і троє хлопчиків. Одному з них два роки, двом – по 13 років.

До лікарень столиці госпіталізували 11 хворих. Інші – лікуються на самоізоляції під контролем медиків.

Одужали за минулу добу 93 мешканця столиці. Всього коронавірус подолали 849 киян.

Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі – 15, у Подільському – 12, в Шевченківському районі – 10 випадків.

«Всі заклики берегтися і дотримуватися правил – не пусті слова. Бо вірус не відступає і продовжує вражати і дорослих, і дітей. Не будьте легковажними, не нехтуйте елементарними правилами! Бережіть себе!» – наголосив Віталій Кличко.

За інформацією: kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку