Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На базі Київської міської лікарні №11 Дніпровського району планується створити новий Центр нейрореабілітації учасників АТО

Опубліковано 19 червня 2020 року о 13:56
фото

19 червня в Дніпровській райдержадміністрації відбулася нарада щодо реконструкції будівель з добудовую додаткового корпусу для розміщення центру нейрореабілітації учасників АТО Київської міської лікарні №11 Дніпровського району м. Києва на вул. Рогозівській, 6 (далі - Центр).

Участь в заході взяли Уповноважений Президента з питань реабілітації учасників АТО Вадим Свириденко, депутат Київської міської ради Павло Тесленко, очільник Дніпровського району Ігор Щербак та його заступник Алла Загородня, начальник районного Управління будівництва Іван Брижко, в.о. начальника районного відділу охорони здоров’я Володимир Коропецький, представники КНП «Київської міської клінічної лікарні №11»  та проектної організації.

Представник проектної організації розповів учасникам зустрічі, що планується зробити в рамках реалізації проєкту «Реконструкція будівель з добудовую додаткового корпусу для розміщення центру нейрореабілітації учасників АТО Київської міської лікарні №11 Дніпровського району м. Києва на вул. Рогозівській, 6».

Передбачається, що в Центрі будуть розміщені водолікувальний комплекс з басейном та діагностичні відділення (електроенцефалографія, електронейроміографія, МРТ, рентген, УЗІ-діагностика, велоергометрія, ЕКГ, ЕхоЕКГ, кабінети офтальмолога, уролога, ЛОРа, хірурга, операційний блок та ін.). Будуть облаштовані кабінети масажу, лазеротерапії, фракційної терапії, фізіотерапевтичного лікування, зал для лікувальної фізкультури та кінезіотерапії, реабілітаційні зали, маніпуляційна, перев’язувальна. Відділення денного стаціонару розраховане на 40 ліжко-місць (санвузол та душ).

Будівля нового Центру матиме 2 ліфти та буде повністю пристосована до потреб осіб з обмеженими можливостями.

Згідно з Розпорядженням КМДА №1844 від 10.10.2018 замовником робіт визначено Комунальне підприємство «Інженерний центр».

Будівництво додаткового корпусу КМКЛ №11 Дніпровського району м. Києва дозволить забезпечити місцями військових під час проведення стаціонарного лікування шляхом збільшення ліжкового фонду та підвищення надання якісного медичного обслуговування із застосуванням фізичної та психологічної реабілітації, психосоціальної адаптації, водолікуванням, кінезо- та ерготерапії, а також розширеним спектром діагностичних послуг.

Також на нараді обговорили питання функціонування каплички, яка розташована у ветеранському відділені Київської міської клінічної лікарні №11. З цього питання доповів протопресвітер священнослужитель Церкви Святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі – Олексій.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux